Hop over links

Main Content

Videocontent

Har du det ikke godt med at stå foran skærmen, så lær at vænne dig til det.

Fat dig i korthed

Dine besøgende vil langt hellere se en kort video frem for at læse en tekst og se et billede. Faktisk er der undersøgelser, der viser, at video på eksempelvis en landing page øger dine konverteringsrater med helt op mod 80%. Så find dig godt til rette med mediet. Stryg skjorten. Sæt håret. Og gør dig klar til at holde en brandtale på 25-30 sekunder til max ét minut. Så skal du bare se rækkevidde og konverteringer.

Hvorfor vælge video?

Er du ikke helt lun ved tanken om det? Så lad os hjælpe dig. Vi har en uddannet TV-journalist på holdet, der kan rådgive og hjælpe dig med dine produktioner. Video på nettet står for intet mindre end 50% af al trafik, hvorfor det er enormt vigtigt at indse det potentiale, der ligger i videoproduktion. Særligt på sociale medier som Facebook er video et hit, og det behøver ikke at være en topprofessionel produktion. Med få virkemidler kan du få knivskarpe budskaber ud, som rammer den helt rigtige målgruppe på det rette tidspunkt.

Hvorfor virker video så godt?

Det gør det af den simple årsag, at det er lettere at fordøje video, end det er at læse en tekst. Og så er det også en hel del lettere for dig at producere video – mener vi. Det er win win for både dig og dine besøgende. Og så hjælper det jo på det, at folk i dag i højere grad bruger deres smartphones, når de skal søge efter noget på nettet. Og oveni det viser studier, at godt 92% af dem, der bruger meget video på deres smartphones, deler indhold. Google elsker din side, når folk bliver lang tid på den. Her er video et godt værktøj til at få folk til at bruge mere tid på at se, hvad du har at tilbyde.

Video siger det samme som 1,8 millioner ord

Forbrugerne er helt pjattede med video. Youtube er den andenstørste søgemaskine overhovedet – og den er i øvrigt ejet af Google. Og Googles hyperkomplekse algoritme elsker video, fordi forbrugerne gør. Fotografen, der tager stillbilleder vil argumentere for, at et billede siger mere end 1.000 ord. Vi kan argumentere for, at en video på godt ét minut, siger det samme som 1,8 millioner ord.

Husk undertekster og grafik

Der er faktisk ikke meget mere end 15 ud 100, der ser video med lyd, når de bruger deres smartphones. Sørg derfor at have undertekster på alt, der bliver sagt – og tilføj eventuelt infografiker, hvor det er relevant. Husk dit logo, navn på vedkommende, der taler og til sidst en call to action. Folk skal have nemt ved at komme i kontakt med dig eller købe dit produkt, hvis det er det, du promovere i din video.

Case - Mejeriet

Se vores video’er fra Mejeriet