Hop over links

Main Content

Outreach

Outreach er ét af de vigtigste parametre ud af ca. 200 i forhold til at opnå gode placeringer på Google.

Hvad er Outreach?

Outreach beskriver arbejdet med at skaffe indgående links til din hjemmeside eller webshop. Google anser indgående links som værende et kvalitetsstempel af din side, hvilket belønnes med bedre placeringer i søgeresultaterne. Links er langt fra den eneste faktor, som spiller ind, men flere 3. parts analysevirksomheder anser stadig links som den væsentligste faktor, jf. Ahrefs, Moz med flere. Nedenfor er der en liste af ting, du kan gennemgå for at sikre at de links, du har til din hjemmeside, er gode – eller du kan bruge listen til at gå på jagt efter kvalitetslinks.

Autoritet

Vi har adgang til nogle autoritære hjemmesider, som kan give linkværdi til din hjemmeside.

Outreach

Vi står for benarbejdet i forhold til at skaffe relevante kvalitetslinks til din hjemmeside.

Analyse

Vi analyserer din branche for at skaffe de bedste links, så du kan slå dine konkurrenter.

Sådan kan du skaffe links

Der er flere taktikker, der gør sig gældende, når snakken falder på, hvordan du skaffer links til din side. Inden du går i gang, er det vigtigt, at du er bekendt med din nuværende linkprofil, således du får en sund og naturlig linkstruktur. Der vil helt sikkert komme naturlige links til din hjemmeside fra samarbejdspartnere, leverandører og andre interessenter. Hvis ikke alle disse i forvejen linker til dig, så skynd dig at tage fat i dem – det er en god start.

Sådan bygger vi links

Vi har set de bedste resultater ved, at du har flest links til forsiden af din hjemmeside, hvorefter du kan fokusere på at linke til dine relevante landing pages. Det er vigtigt, at du har en ’sund’ intern linkprofil, så du sender linkværdi det rigtige sted hen. Vi hjælper med at lave denne analyse samt at bygge links til din side. Vi kan blandt andet skaffe omtale og links fra:
  • Nyhedsmedier
  • Fagblade/branchesider

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.