Hop over links

Main Content

Søgeordsanalyse

Vi udarbejder en søgeordsanalyse på lokale søgninger, brandede søgninger, informationssøgninger og produktsøgninger, som er opholdt med, hvad du tilbyder dine kunder. Vi har stort fokus på et tæt samarbejde med vores kunder, og vi anser rapportering af udviklingen som nøglen til et godt og langvarigt samarbejde.

Linkanalyse WeLink

Før du hovedløst begynder at arbejde på at skaffe links til din hjemmeside, vil det være en god investering at få lavet en linkanalyse. Dette er nødvendigt, da du i værste tilfælde kan blive straffet af Google.

Søgeordsanalyse

En gennemgribende søgeordsanalyse er alfa og omega før SEO-arbejdet kan begynde. Vi har hjulpet mange kunder med dette.

Onsite-analyse

Vi laver en dybdegående onsite analyse af dit domæne. Onsiteoptimering er nøglen før arbejdet med linkbuilding kan begynde.

Offsite-analyse

Det er esentielt med en analyse over de domæner, som peger ind på din side. Ud over dette skal konkurrerende domæner analyseres.

Pas på spam

Der er mange udbydere af SEO, som stadig benytter såkaldt ’link spam’. Disse har adgang til sider, som er af dårlig kvalitet, hvor de linker fra til din side. Googles algoritme (rankbrain) bliver konstant bedre og mere intelligent og kompleks. Ud over at sidernes autoritet har indflydelse på, hvor godt linket til din side er, forventer vi også at se, at Google bedømmer linket ud fra trafikken på linket. Hvor mange ser den side, der linkes fra, og hvor mange trykker på linket. For mange links med lav autoritet, som linker til din side og ikke genererer klik, vil kunne give dig en straf.

Har du disse symptomer?

Du skal have udarbejdet en analyse, før det er for sent. Hvis du oplever disse symptomer, kan det allerede være for sent.
 • Du oplever et stort fald i dine placeringer
 • Der bliver advaret om manuel handling i Google Search Console
 • Manglende gennemsigtighed fra din samarbejdspartner

Teknisk linkanalyse

Med en teknisk linkanalyse gennemgår vi din webshop eller hjemmeside for alle indgående links. Er du interesseret i at få analyseret din hjemmeside, er vi klar til at hjælpe. Generelt er det væsentligt, at du gør dig tanker om hvilke sider, du ønsker at modtage links fra. Det er vigtigt, at din hjemmeside har en ’normal’ linkprofil – og ikke udelukkende links fra sider med eksempelvis en autoritet over 50. Google analyserer din hjemmeside, og hvis der er mistanke om manipulering af links til din side, kan du risikere at blive straffet.

Analyse

 • Mistede links over tid - linkhistorik
 • Fordeling af link og typer
 • Rettelser af links, som rammer en fejlside (404 building)
 • Konkurrentanalyse
 • Billeder over linktyper
 • Linkvækst
 • Content gaps
 • Konkret handlingsplan for de næste 2 – 6 mdr.

Intern linkbuilding

Mange konsulenthuse og digitale specialister har kun fokus på de eksterne links, som rammer din side. Sandheden er også, at det er her, den største værdi ligger i forhold til at ranke på Google. Når det er sagt, kan der være rigtigt meget at hente ved, at din interne linkbuilding sidder i skabet. Vores erfaring siger, at alt for få virksomheder har fokus på at lede link juicen fra de ikke-kommercielle sider hen til de kommercielle sider. Vi har værktøjet til at udarbejde en intern linkbuildingprofil for hele din hjemmeside eller webshop. Det er vigtigt om din hjemmeside eller webshop, består af 10- eller flere tusinde sider. I en analyse får du indsigter i de bedst rankende sider, indsigt i din interne linkprofil, samt hvordan du skal sammensætte din interne links.